Vennink Bedrijfshygiene Logo

Wespennest laten verwijderen

Neem direct contact op!

Wespennest laten verwijderen

Heeft u last van wespen in of rondom uw woning? Dat kan voor veel overlast zorgen. Waar één wesp voor veel mensen geen probleem is, zijn meerdere wespen niet alleen vervelend maar kan dit ook gevaarlijk zijn. Ze kunnen immers lelijk steken. Om ervoor te zorgen dat de wespen u geen pijn kunnen doen, is het belangrijk om ze professioneel te laten verwijderen. Wacht hier niet te lang mee en kom meteen in actie zodra u het wespennest heeft ontdekt. Zo kunnen we vervelende problemen, zoals allergische reacties na het steken, voorkomen. Bij Vennink Bedrijfshygiëne helpen wij u graag bij de bestrijding van wespen tegen aannemelijke kosten. Met onze jarenlange ervaring én professionele bestrijders kunnen we u snel verlossen van die vervelende steekinsecten.

Bel: 06 39110075

Waarom je niet zelf de wespennesten moet gaan verwijderen

Eén wesp kun je gemakkelijk zelf doden, maar bij een groot aantal wespen wordt dit een stuk lastiger. Het kan zelfs al gevaarlijk zijn om zonder ervaring en bescherming een wespennest te verwijderen. Zodra wespen zich bedreigd voelen, zullen ze namelijk aanvallen. En in een klein wespennest zitten toch al snel tientallen wespen. U kunt zich vast voorstellen dat dit gevaarlijke situaties met zich mee kan brengen. Kies daarom altijd voor een professionele wespen verdelger. Bij Vennink Bedrijfshygiëne hebben we gespecialiseerde verdelgers die zich specifiek richten op de ongediertebestrijding van wespen. Deze verdelgers dragen altijd beschermende kleding en werken met de juiste apparatuur. Hierdoor kunnen we vervelende problemen tijdens de wespenbestrijding voorkomen.

Wespen verwijderen

Onze werkwijze

Bij Vennink Bedrijfshygiëne hebben we veel ervaring met het bestrijden van wespenplagen, maar we kunnen ons voorstellen dat u eerst iets meer wilt weten over onze werkwijze. Zodra u ons inschakelt, zullen wij u verschillende vragen stellen om het probleem in kaart te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van het wespennest en de plek waar het wespennest zich bevindt, zoals bijvoorbeeld op zolder, onder de dakpannen of in de spouwmuur. Op deze manier kunnen wij snel een indicatie maken van het probleem en het eventuele plan van aanpak. Vervolgens krijgt u van ons een offerte. Zodra u akkoord bent met deze offerte, komen wij bij u langs om het probleem te verhelpen. Wij zullen de wespen eerst verdelgen. Hiervoor maken we gebruik van een wespenpoeder. Dit poeder zorgt ervoor dat de wespen binnen twee of drie dagen dood gaan. Vervolgens kunnen we het wespennest weghalen.

Wespen bestrijden bij particulieren en bedrijven

Tot nu toe hebben we het eigenlijk alleen nog maar gehad over wespenbestrijding bij particulieren aan of in huis, maar wespennesten kunnen zich natuurlijk ook vormen op andere plekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van bedrijfspanden, loodsen, winkelruimtes en kantoorgebouwen? Als ondernemer wilt u natuurlijk uzelf en uw werknemers beschermen tegen de steken van de wesp. Wacht daarom niet te lang en onderneem direct gepaste actie bij het zien van een beginnend wespennest. Vennink Bedrijfshygiëne kan u helpen bij het bestrijden van wespen in en rondom uw bedrijfspand. Ons bedrijf is gevestigd in Dordrecht, maar we zijn ook werkzaam in de volgende plaatsen:

 • Alblasserdam
 • Breda
 • Dordrecht
 • Etten-Leur
 • Lage Zwaluwe
 • Made
 • Oosterhout
 • Papendrecht
 • Prinsenbeek
 • Ridderkerk
 • Zwijndrecht

Neem vandaag nog contact met ons op

Ondervindt u overlast van een wespennest en wilt u de wespen verwijderen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! U kunt overigens ook bij ons terecht voor preventieve zorg. Wilt u bijvoorbeeld voorkomen dat u deze zomer last heeft van wespennesten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres of door het invullen van het contactformulier op deze website.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top