Wat doet een ongediertebestrijder?

Wat doet een ongediertebestrijder?

Veel mensen staan pas stil bij de noodzaak van het werk van een ongediertebestrijder als ze last hebben van ongedierte. Pas wanneer ze de overlast opmerken van bijvoorbeeld knaagdieren, bepaalde kevers of andere beestjes, vragen ze zich af: wat doet een ongediertebestrijder? Kort samengevat is deze gespecialiseerd in zowel de bestrijding als preventie van vele soorten ongedierte en kan deze in zijn aanpak een stuk verder gaan dan u dat zelf kunt.

De werkzaamheden van een ongediertebestrijder

Als professionele ongediertebestrijder kunt u ons voor tal van werkzaamheden inschakelen, veelal in en rondom het huis. We bestrijden daarbij diverse soorten ongedierte of plaagdieren, die flink wat overlast en schade aan eigendommen kunnen veroorzaken. Wij rekenen in zijn geheel af met de plaag en geven tevens tips en adviezen omtrent de preventie van ongedierte.

Vennink bedrijfshygiëne

Als ongediertebestrijder hebben we door de jaren heen al vele soorten ongedierte voorbij zien komen. We hebben dan ook ruime ervaring met bestrijden van bijvoorbeeld bedwantsen, houtworm en knaagdieren.

Bestrijding van ongedierte

Wanneer u ons als ongediertebestrijder inschakelt om een plaag te bestrijden, heeft u vaak zelf al het een en ander geprobeerd om het ongedierte een halt toe te roepen. Feit is helaas dat veel huis- tuin- en keukenmethodes niet voldoende werken en dat is wanneer wij in beeld komen. Als ongediertebestrijder hebben we namelijk de beschikking over professionele middelen en dat in combinatie met kennis van zaken en jarenlange ervaring met de bestrijding van alle soorten ongedierte.

Wij weten bijvoorbeeld precies in wat voor omgeving muizen zich helemaal thuis voelen, hoe we bedwantsen kunnen bestrijden zonder stoffen die giftig zijn voor de mens en welke behandeling de diverse houtsoorten nodig hebben om houtworm te bestrijden.

In geval van een plaag plannen we zo snel mogelijk een bezoek om de situatie te peilen en ondernemen we vervolgens direct gepaste actie. De aanpak hangt daarbij af van het soort ongedierte waar we mee te maken hebben, maar in principe hebben we voor elk type ongedierte de juiste middelen.

Preventie van ongedierte

Niet alleen voor de bestrijding, maar ook voor de preventie van ongedierte kunt u ons inschakelen. Dit is in veel gevallen stukken voordeliger dan bestrijden, want de kosten voor preventie vallen doorgaans opvallend lager uit.

Denkt u bijvoorbeeld eens aan het aanbrengen van knaagdierwering op bedrijfspanden en andere gebouwen. Enkele simpele aanpassingen kunnen een hoop gedoe voorkomen en u de kosten voor het bestrijden van knaagdieren besparen.

Om welk type ongedierte het ook gaat, als ongediertebestrijder analyseren we uw woning of bedrijfspand op alle mogelijke risico’s en helpen we u deze op professionele wijze in te dekken. Want voorkomen is beter dan genezen.

Wanneer een ongediertebestrijder inschakelen?

Heeft uw woning of bedrijfspand vochtproblemen, veel houten elementen of heeft u in het verleden last gehad van ongedierte? Dan komen wij graag langs om de mogelijkheden voor ongediertepreventie te bespreken.

Indien u reeds last heeft van ongedierte, of erger nog: een flinke plaag, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. U vindt bijvoorbeeld opvallend veel dierlijke uitwerpselen in huis (of bij houtworm: hoopjes boormeel) of hoort knaagdieren over de zolder rennen als u probeert te slapen. Om welk type ongedierte het ook gaat, wij bieden altijd een snelle en adequate oplossing. Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website of via 06-39110075.

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top