Vennink Bedrijfshygiene Logo

Vennink

Neem direct contact op!

Ratten en muizen bestrijden

Bij Vennink Bedrijfshygiëne zijn we onder andere gespecialiseerd in het bestrijden van ratten en muizen bij zowel bedrijven als particulieren. Ratten en muizen zijn tamelijk volhardende beestjes die eenvoudig kunnen overleven in vrij barre, vochtige omstandigheden. Ze zijn moeilijk te bestrijden als u er geen verstand van heeft en ze kunnen voor een heuse plaag zorgen als u er niet op tijd bij bent. Of het nu om een landelijk gelegen woning gaat waar muizen zich een weg naar binnen hebben gevreten, of een horecagelegenheid waar hygiëne absoluut op nummer één staat, wij kunnen ratten en muizen effectief bestrijden op elke locatie.

Bel: 06 39110075

Waarom ratten en muizen bestrijden?

U zou misschien kunnen denken dat muizen en ratten geen kans krijgen om binnen te komen als u deuren en ramen gesloten houdt. Niets is echter minder waar. Het zijn geniepige beestjes die zich op diverse manieren toegang kunnen verschaffen tot het gebouw, maar ze komen meestal binnen via de spouwmuur of de kruipruimte. Eenmaal binnen knagen ze zich een weg door alles wat ze onderweg tegenkomen: plastic, karton, hout, rubber en ga zo maar door. Ratten en muizen bestrijden is dus iets wat al bij de eerste tekenen van hun aanwezigheid absoluut noodzakelijk is. U weet immers niet in hoeverre deze beestjes zich tussen de muren en onder de ondervloer reeds aan het vermenigvuldigen zijn.

Ratten bestrijden

Een ratten- of muizenplaag voorkomen

Door de grote impact die een ratten- of muizenplaag kan hebben is het in veel gevallen sterk aan te bevelen om aan preventie te doen. Zeker bij bedrijfsgebouwen als horecagelegenheden en bedrijven in de foodsector is dit van essentieel belang. Een preventieplan is niet alleen een stuk betaalbaarder dan het daadwerkelijk bestrijden van ratten en muizen, maar zo voorkomt u tevens schade aan meubels, apparatuur, vloeren en wanden. Ons preventieplan is erop gericht het gebouw zo onaantrekkelijk mogelijk te maken voor muizen en ratten, zodat ze wel twee keer nadenken voor ze naar binnen proberen te komen. Zo’n plan is altijd maatwerk. Elk gebouw is immers anders en vereist een andere aanpak. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan om ratten en muizen te bestrijden en we komen zo snel mogelijk langs om de locatie te inspecteren en het bestrijdingsplan te bespreken.

Waarom kiezen voor een professionele aanpak?

Het bestrijden van ratten en muizen is geen gemakkelijke klus. Er moet gif bij gebruikt worden en de juiste dosering daarvan is erg belangrijk. Bovendien moet dit gif op exact de juiste plekken worden aangebracht en moet het gebouw volledig worden geïnspecteerd om eventuele ‘ingangen’ af te dichten. Denk bijvoorbeeld aan gaten en scheuren in wanden, maar ook aan schade aan de riolering. Bij Vennink Bedrijfshygiëne weten we precies waar we op moeten letten als we ratten en muizen bestrijden en hebben we reeds jarenlange ervaring met de uitvoering daarvan. Daardoor kunnen we u een snelle en doeltreffende en behandeling garanderen en bespaart u op termijn kosten door de effectiviteit van de behandeling. Meer weten? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn gevestigd in Dordrecht en kunnen ook snel actie ondernemen in plaatsen als Breda en Oosterhout.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top