Vennink Bedrijfshygiene Logo

Professionele wespenbestrijding

Neem direct contact op!

Professionele wespenbestrijding voor particulieren en bedrijven

Voor een professionele wespenbestrijding en het verwijderen van een wespennest kunt u blindelings vertrouwen op de ervaring en expertise van Vennink Bedrijfshygiëne uit Dordrecht. Deze plaagdieren zorgen vaak voor veel overlast en kunnen, zoals u wellicht uit ervaring weet, vervelend steken. Ze worden vooral agressief als ze merken dat hun nest bedreigd wordt. Daarom adviseren we u altijd om een expert in te schakelen als u een wespennest wilt verwijderen. We komen altijd snel in actie en we bestrijden wespen bij zowel particulieren als bedrijven. Dit doen we in tal van plaatsen in Zuid-Holland en Brabant. Aarzel daarom niet en neem direct contact op met onze bestrijdingsdienst. Dan bent u in no time verlost van deze plaag.

Bel: 06 39110075

Snelle en professionele wespenbestrijding door verwijderen van nesten

Een gezellige barbecue, een drankje op een terras; zodra er een wesp opduikt is het vaak gedaan met de pret. Dit komt natuurlijk doordat deze plaagdieren vervelend kunnen steken. Daarnaast kunnen ze door het bouwen van nesten schade toebrengen aan uw woning of bedrijfspand. Er zijn verschillende wespensoorten waarmee u te maken kunt krijgen. Een aantal hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Duitse wesp
 • Hoornaar
 • Franse veldwesp

De Duitse wesp komen het vaakst voor in ons land. Bij Vennink Bedrijfshygiëne weten we als geen ander hoe we deze wespen moeten bestrijden. Datzelfde geldt uiteraard voor alle andere wespensoorten. Soms wordt hiervoor een andere bestrijdingsmethode ingezet. Daarom komen we altijd snel in actie en zorgen we voor een effectieve en doeltreffende behandeling tegen aannemelijke kosten.

Wespen bestrijden

In 3 stappen van uw wespenplaag verlost

Bij Vennink Bedrijfshygiëne hanteren we 3 stappen bij het bestrijden van wespensoorten:

 • Voorbereiding
 • Bestrijding
 • Advies ter voorkoming

Tijdens het eerste contact met de klant komen we vaak al te weten waar het nest zich precies bevindt. Aangezien sommige nesten zich op grote hoogte bevinden (bijvoorbeeld onder dakpannen), zullen we hiervoor eerst de nodige voorbereidingen moeten treffen. Denkt u dan aan het plaatsen van een hoogwerker of een ladder bijvoorbeeld. Vervolgens gaan we over tot bestrijding waarvoor we gebruik maken van wespenpoeder. Na twee tot drie dagen gaan de wespen dood en geven we u advies hoe u een eventuele volgende wespenplaag kunt voorkomen.

We komen direct bij u langs

Bij Vennink Bedrijfshygiëne begrijpen we natuurlijk dat u direct onze professionele wespenbestrijding in en rondom huis of bedrijfspand wilt inschakelen. Zodra u contact met ons heeft opgenomen komen we dan ook snel in actie. Dit doen we onder andere in de volgende plaatsen:

 • Alblasserdam
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Lage Zwaluwe
 • Made
 • Oosterhout
 • Papendrecht
 • Prinsenbeek
 • Ridderkerk
 • Zwijndrecht

Als onze bestrijdingstechnicus tijdens het eerste contact de situatie en omvang ongeveer heeft kunnen bepalen, krijgt u telefonisch de prijs van ons door. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top