Vennink Bedrijfshygiene Logo

Professionele vlooienbestrijder

Neem direct contact op!

Voorkom een plaag met dé professionele vlooienbestrijder

Vennink Bedrijfshygiëne is uw professionele vlooienbestrijder en doordat wij bij overlast altijd snel in actie komen, kunnen we een plaag voor u voorkomen. Vlooienplagen kunnen zich namelijk in een razendsnel tempo ontwikkelen en voor u het weet heeft u met veel jeuk en overlast te maken. We zien vaak dat vlooienplagen ontstaan nadat mensen op vakantie zijn geweest. Doordat er niemand in huis is en de huisdieren naar het pension gaan, hebben de vlooien volledig vrij spel en kunnen ze zich razendsnel voortplanten. Deze plaagdiertjes bevinden zich voornamelijk in uw vloerbedekking en tussen en achter uw plinten. Ze zorgen daarbij niet alleen voor overlast bij mensen, maar ook bij (huis)dieren. Met name katten en honden zijn gevoelig voor vlooien. Kortom, snel bestrijden en verwijderen is zeker aan te raden en dat is precies waar wij u graag bij van dienst zijn.

Bel: 06 39110075

Professionele vlooienbestrijder bij particulieren

Professioneel vlooien bestrijden is gewenst als u eenmaal met deze bloeddorstige plaagdieren te maken krijgt. Ze kunnen zich overal bevinden; van uw woonkamer tot uw logeerkamer, van uw slaapkamer tot de dierenmand en op tal van andere plaatsen. De jeuk die deze beestjes veroorzaken kan bijzonder akelig zijn. Daarom is het altijd verstandig om snel in te grijpen als u dit ongedierte constateert. Vennink Bedrijfshygiëne biedt u snel een professionele vlooienbestrijding in de hele regio, waaronder in de volgende plaatsen:

 • Alblasserdam
 • Breda
 • Dordrecht
 • Etten-Leur
 • Lage Zwaluwe
 • Made
 • Oosterhout
 • Papendrecht
 • Prinsenbeek
 • Ridderkerk
 • Zwijndrecht
Vlooien bestrijden

Verschillende vlooiensoorten

Wereldwijd bestaan er circa 2500 vlooiensoorten en in ons land komen hiervan 50 soorten regelmatig voor. Dit ongedierte is een parasietsoort en parasieten hebben een gastheer nodig om te kunnen overleven. Vlooiensoorten voeden zich namelijk met het bloed van deze gastheren. Met mensenbloed overleven ze niet maar wel met het bloed van dieren zoals katten en honden. Dit bloed is ook nodig voor de voortplanting. Als u weleens met een vlooienplaag te maken heeft gehad, weet u dat ze hier zeer succesvol in kunnen zijn. Verder is het moeilijk om deze beestjes te zien, te meer omdat ze niet stil blijven zitten.

Waaraan u de vlo kunt herkennen

Hoewel er tal van verschillende vlooiensoorten zijn, zien ze er nagenoeg allemaal hetzelfde uit. Ze zijn klein, want ze zijn gemiddeld 1,5 tot 4 millimeter groot. Het lichaampje van de vlo is omhoog gekromd en plat. Hierbij hebben ze een kop die naar beneden buigt. De kleur is over het algemeen roodbruin tot zwart. Daarbij geldt de regel: hoe roder de kleur, hoe meer bloed de vlo tot zich heeft genomen. Opvallend genoeg heeft de vlo drie paar poten. Met het achterste paar kunnen ze tot maar liefst 20 centimeter in afstand afleggen als ze springen. Onze professionele vlooienbestrijder weet als geen ander hoe deze vervelende beestjes te verdelgen. De medewerkers van Vennink Bedrijfshygiëne herkennen dan ook altijd een (dreigende) vlooienplaag. Aarzel daarom niet als u hier onverhoopt mee te maken krijgt. We komen snel bij u op locatie en we zorgen er in no time voor dat de overlast verholpen is en dat alles tegen zeer aannemelijke kosten.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top