Vennink Bedrijfshygiene Logo

Professionele spinnenbestrijding

Neem direct contact op!

Professionele spinnenbestrijding in huis en in gebouwen

Met professionele spinnenbestrijding in uw huis, bedrijfspand of horecagelegenheid voorkomt u de hinderlijke overlast van deze beestjes. Vennink Bedrijfshygiëne is hierin gespecialiseerd. Wist u bijvoorbeeld dat u spinnen in Nederland wettelijk niet mag bestrijden met een insecticide? Precies om deze reden doet u er verstandig aan om een expert hiervoor in te schakelen. Zelf zijn we in Dordrecht gevestigd en we staan daardoor overal in de regio voor u klaar. Denkt u dan aan plaatsen als Alblasserdam, Ridderkerk, Oosterhout en Breda. Kortom, waar u ons ook nodig heeft; we komen snel bij u ter plaatse om u van uw spinnenoverlast te verlossen.

Bel: 06 39110075

Met professionele spinnenbestrijding effectief overlast bestrijden

Spinsoorten kunnen overal zitten en kunnen dan zowel bij particulieren als bedrijven voor overlast zorgen. Deze overlast zult u met name in het voorjaar ervaren en in het najaar omdat de spinnen dan op zoek gaan naar een partner. Ook zoeken ze dan naar een verblijfplaats voor de winterperiode. Ze maken hun webben en op plekken die voor mensen allesbehalve prettig zijn, zowel binnen als buiten. De overlast bestaat er vaak uit dat u plots door een web loopt en het rag in uw kleding of in uw haar terechtkomt. De professionele bestrijdingsservice van Vennink Bedrijfshygiëne helpt u gegarandeerd van deze overlast af. Ook voor het verwijderen van een spinnennest bent u bij ons aan het juiste adres.

Spinnen bestrijden

De spin is geen insect

Veel mensen denken dat spinsoorten insecten zijn. Dat is niet het geval. Insecten hebben 6 poten en spinsoorten 8. Dit is ook meteen de reden waarom u spinnen niet mag verdelgen met een insecticide. Sommige mensen zijn bang voor spinnen maar ook als u geen angst voor spinnen heeft is het raadzaam om voor een professionele bestrijding te kiezen. Vennink Bedrijfshygiëne komt daarom zo snel mogelijk bij u langs om een inspectie uit te voeren. Op basis hiervan wordt een vrijblijvende offerte opgemaakt. De hoogte hiervan wordt beïnvloed door de omvang van de spinnenplaag en is gebaseerd op de volgende punten:

  • Het aantal benodigde arbeidsuren
  • Aanbrengen toegestane middelen
  • Kosten toegestane middelen

De werkzaamheden worden door ons uitgevoerd met behulp van toegestane middelen. Deze voldoen allemaal aan de huidige wet- en regelgeving, waaronder de IPM- en HACCP-normen.

Schakel Vennink Bedrijfshygiëne vandaag nog in

Voorkom met onze professionele spinnenbestrijding dat u een plaag krijgt en schakel ons vandaag nog in. We komen zo snel mogelijk naar u toe in verschillende plaatsen in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Van Etten-Leur, Made en Lage Zwaluwe tot Zwijndrecht, Prinsenbeek, Papendrecht en tal van andere plaatsen. Heeft u een vraag of wilt u graag eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top