Vennink Bedrijfshygiene Logo

Professionele ongediertepreventie

Neem direct contact op!

Hoe u met professionele ongediertepreventie een plaag voorkomt

Door op een professionele wijze ongediertepreventie toe te passen in uw huis of bedrijfspand voorkomt u dat er een regelrechte plaag ontstaat. Vooral wanneer u hiervoor Vennink Bedrijfshygiëne inschakelt. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in zowel ongediertebestrijding als ongedierte preventie. Voorkomen is ook in het geval van plaagdieren uiteraard veel beter dan genezen. Daarbij voeren we onze werkzaamheden altijd uit volgens de laatste HACCP- en IPM-normen. Datzelfde geldt voor AIB International Food Safety, BRC Food en IFS Food. Bovendien krijgt u bij ons altijd de garantie dat we snel, effectief en resultaatgericht te werk gaan.

Bel: 06 39110075

Professionele ongediertepreventie bij bedrijven

Wanneer u een hotel, vakantiepark of bedrijf heeft in de voedingsmiddelenbranche, kan een ongedierteplaag desastreuze gevolgen hebben. Denk alleen al aan de imagoschade wanneer bekend wordt dat er plaagdieren aanwezig zijn, maar de gevolgen kunnen nog groter zijn. Als de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een inspectie bij u uitvoert en ongedierte constateert kunnen ze uw bedrijf zelfs sluiten. Dat wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen en dat is precies waar Vennink Bedrijfshygiëne u bij van dienst kan zijn. U kunt ons inschakelen voor professionele ongedierte preventie voor onder andere de volgende plaagdieren:

 • Bedwantsen
 • Muizen en ratten
 • Kakkerlakken
 • Vliegen

Daarnaast kunt u ook een beroep op onze expertise doen voor het weren van duiven. Deze vogelsoort wordt niet voor niets ‘de vliegende rat’ genoemd. Ze kunnen namelijk voor veel overlast zorgen. Uw pand, terras en de auto’s van uw gasten of klanten kunnen ernstig beschadigd raken door duivenpoep.

Ongediertepreventie en -bestrijding

Snel ter plaatse in Zuid-Holland en Noord-Brabant

Uiteraard voert Vennink Bedrijfshygiëne deze preventieve maatregelen ook uit bij particulieren. Zelf zijn we in Dordrecht gevestigd en van hieruit komen we snel bij u ter plaatse nadat u contact met ons heeft opgenomen. Dit doen we onder andere in de volgende plaatsen:

 • Alblasserdam
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Lage Zwaluwe
 • Made
 • Oosterhout
 • Papendrecht
 • Prinsenbeek
 • Ridderkerk
 • Zwijndrecht

Nadat onze expert bij u op locatie is geweest, ontvangt u een vrijblijvende offerte voor een plan van aanpak op maat.

Professionele ongediertebestrijding

Met onze professionele ongediertepreventie rondom en in uw woning of bedrijfspand voorkomt u dat u met een plaag te maken krijgt. Soms kan het echter zo zijn dat u al ongedierte geconstateerd heeft, maar dat zich dit nog niet tot een plaag heeft ontwikkeld. Ook in dat geval kunt u Vennink Bedrijfshygiëne inschakelen. We komen ook hierbij snel in actie en we bestrijden zo onder andere de volgende ongediertesoorten:

 • Boktor en houtworm
 • Mieren
 • Wespen
 • Zilvervisjes
 • Zwammen

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op; we helpen u graag van uw ongedierte af.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top