Vennink Bedrijfshygiene Logo

Professionele mierenbestrijding

Neem direct contact op!

Professionele mierenbestrijding bij particulieren en bedrijven

Met een professionele mierenbestrijding voor particulieren en bedrijven voorkomt Vennink Bedrijfshygiëne elke vorm van overlast die deze plaagdieren kunnen veroorzaken. Veel mensen kiezen ervoor om zelf mieren te bestrijden. Op zich is dat natuurlijk wel mogelijk, maar in de meeste gevallen zijn deze methodes niet doeltreffend genoeg. Juist daarom doet u er verstandig aan om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Door onze jarenlange ervaring en kennis op dit gebied bent u bij ons van het gewenste resultaat verzekerd. We komen snel in actie en we voeren al onze werkzaamheden uit volgens de laatste wet- en regelgeving.

Bel: 06 39110075

Waarom professionele mierenbestrijding rond en in huis of bedrijf?

Mieren komen vanaf het voorjaar vaak in groten getale voor in Nederland. Tot diep in het najaar kunnen ze voor enorm veel overlast zorgen in en rond woningen, bedrijfspanden en andere gebouwen. Ze dragen bacteriën en virussen bij zich waarmee ze uw voedsel kunnen besmetten. En een mierenkolonie in de tuin is ook allesbehalve prettig. Voor u het weet stuikelt u over uitgegraven tuintegels. Alle reden dus, om mieren effectief en professioneel te bestrijden zodat deze geen overlast kunnen veroorzaken. Vennink Bedrijfshygiëne staat hiervoor graag tot uw dienst.

Mieren bestrijding

Miersoorten in Nederland

In Nederland komen voornamelijk drie soorten mieren voor:

 • Tuinmieren
 • Gewone steekmieren
 • Bosmieren

Van deze drie hoofdsoorten komt de tuinmier het vaakst voor in ons land. Hieronder valt namelijk de wegmier. Wegmieren zijn zwartbruin tot zwart van kleur en ze kunnen zich overal bevinden waar zandgrond is. Ook komen ze voor in huizen en gebouwen. De werksters van deze miersoort kunnen 3 tot 5 millimeter lang worden en de larven hebben een witkleur en geen poten.

Alleseters die overlast veroorzaken

Mieren zijn echte alleseters. In de natuur gaan ze vooral op zoek naar honingdauw maar ze lusten ook graag ons voedsel en drinken. Daarom kunt u mieren tegenkomen op de plekken waar u eet en kookt en waar u de levensmiddelen bewaart. De overlast die ze hierbij veroorzaken kan schadelijk zijn. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Voedsel dat met bacteriën en virussen besmet is
 • Miersteken (de gewone steekmier steekt zowel mens als dier)

Naast besmet voedsel kunnen mieren ook overlast in de tuin veroorzaken en zelfs in huis of een gebouw. De schade die hieruit kan ontstaan is:

 • Uitgegraven tuintegels en verzakkingen van straten en terrassen
 • Aangetast isolatiemateriaal (mieren kunnen nesten maken in spouwmuren)

Vennink Bedrijfshygiëne komt snel in actie

Ook professionele mierenbestrijding rond en in uw huis of pand inschakelen? Vennink Bedrijfshygiëne uit Dordrecht komt snel in actie. Dit betekent dat we direct bij u langskomen als u contact met ons opneemt. Zo komen we onder andere in de volgende plaatsen:

 • Alblasserdam
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Lage Zwaluwe
 • Made
 • Oosterhout
 • Papendrecht
 • Prinsenbeek
 • Ridderkerk
 • Zwijndrecht

Na een eerste inspectie ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top