Vennink Bedrijfshygiene Logo

Plaagdieren bestrijden

Neem direct contact op!

Plaagdieren bestrijden en professionele preventie

Als u plaagdieren wilt laten bestrijden door een professioneel bedrijf dan kiest u natuurlijk voor Vennink Bedrijfshygiëne. We zijn gespecialiseerd in professionele plaagdierbestrijding bij zowel bedrijven als particulieren. Ongeacht om welk soort plaagdieren het gaat. Boktorren, zwam, muizen, houtworm, ratten en ga zo maar door. Bovendien kunt u ook een beroep op onze deskundigheid doen op het gebied van plaagdierbeheersing. We bieden u een beheersingsplan op maat dat geheel is afgestemd op uw bedrijfspand, instelling of woning. Voorkomen is in alle gevallen beter dan genezen en wij weten als geen ander hoe we dit moeten realiseren.

Bel: 06 39110075

Plaagdieren bestrijden bij bedrijven

Op het moment dat u te maken krijgt met ongedierte in uw bedrijf gaan ongetwijfeld alle alarmbellen bij u af. U wilt zo snel mogelijk van deze plaagdieren af en u wilt hoe dan ook voorkomen dat dit bekend wordt bij uw klanten. Een ongedierteplaag kan zorgen voor enorme imagoschade, maar daar blijft het zeker niet bij. Als de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een onderzoek bij u verricht en ongedierte constateert, kunnen zij u forse boetes opleggen. In bepaalde gevallen wordt een bedrijf zelfs gesloten. Om dit te voorkomen kunt u te allen tijde vertrouwen op de expertise van Vennink Bedrijfshygiëne. We zijn breed gecertificeerd en we voeren alle werkzaamheden uit volgens de laatste onderstaande normen:

 • AIB International Food Safety
 • BRC Food
 • IFS Food
 • HACCP-norm
 • IPM-norm
Plaagdieren bestrijder

Voorkomen is beter dan genezen

Naast ongediertebestrijding staat Vennink Bedrijfshygiëne eveneens voor bedrijven en particulieren klaar met een professionele aanpak voor plaagdier beheersing. We stellen een beheersingsplan voor u op dat volledig aansluit bij uw bedrijfspand, gebouw, instelling of woning. Door te kiezen voor onze preventieve maatregelen voorkomt u dat u overlast krijgt. Ongedierte krijgt met ons beheersingsplan vrijwel geen kans om zich tot een plaag te ontwikkelen. Daar komt bij dat u bij ons nergens omkijken naar heeft; we ontzorgen u volledig van A tot Z.

In de hele regio tot uw dienst

Ook plaagdieren professioneel laten bestrijden door Vennink Bedrijfshygiëne? Of misschien heeft u een horecagelegenheid en wilt u geen enkel risico nemen? Kies dan voor onze aanpak met betrekking tot plaagdier beheersing. Voor welke dienst u ons ook inschakelt, we bieden u altijd een snelle en effectieve aanpak voor zowel bedrijven als particulieren. Een fijne gedachte nietwaar? We zijn zelf gevestigd in Dordrecht en daardoor kunt u een beroep op onze diensten doen in de hele regio. Denkt u dan aan plaatsen zoals:

 • Alblasserdam
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Lage Zwaluwe
 • Made
 • Oosterhout
 • Papendrecht
 • Prinsenbeek
 • Ridderkerk
 • Zwijndrecht

Als u contact met ons opneemt komen we snel in actie en maken we eerst een analyse van de situatie. Gecombineerd met uw wensen sturen we u daarna eerst een vrijblijvende offerte zodat de kosten direct inzichtelijk zijn. We hopen u binnenkort graag te verwelkomen.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top