Vennink Bedrijfshygiene Logo

Vennink

Neem direct contact op!

Ongediertebestrijding in Breda

Bent u op zoek naar een vakkundige preventie van ongedierte, of heeft u reeds overlast van bepaalde beestjes? Bij Vennink Bedrijfshygiëne zijn we gespecialiseerd in zowel de preventie als de bestrijding van diverse soorten ongedierte. We staan voor u klaar met ongediertebestrijding in Breda en omstreken, maar zijn ook werkzaam in de rest van West-Brabant en omgeving Dordrecht. Door onze vestiging in Dordrecht zijn we met onze ongediertebestrijding ook snel ter plaatse in Breda en Oosterhout.

Bel: 06 39110075

Ongediertebestrijding in Breda voor bedrijven

Al sinds 1999 bestrijden we bij Vennink Bedrijfshygiëne op professionele wijze allerlei soorten ongedierte. Dit doen we door een zeer gerichte aanpak en een passend advies voor elke klant. Elk gebouw is immers anders en de ontwikkelingen op het gebied van hygiëne en preventie volgen elkaar in rap tempo op. Onze ongediertebestrijding is bedoeld voor bedrijven die hun pand preventief willen laten beschermen en een passend hygiëneplan willen, maar ook voor acute bestrijding. In beide gevallen komen we eerst op locatie kijken en analyseren we het gebouw, de gebruikte materialen en de kwetsbare punten. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte, waarin we op een rijtje zetten welke werkzaamheden we nodig achten en wat de kosten hiervoor zijn.

Ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Breda voor particulieren

Ook voor particulieren stellen wij onze diensten ter beschikking. Misschien heeft u wel overmatig veel last van muizen in uw landelijk gelegen woning, of merkt u enkele weken nadat u van vakantie bent teruggekomen dat u waarschijnlijk last heeft van bedwantsen. Neem in dat geval contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk langs om de woning en het perceel te inspecteren. Besluit u onze ongediertebestrijding in te schakelen? Dan ontvangt u niet alleen een passende behandeling, maar ook een advies op maat betreft de preventie. Er zijn namelijk genoeg taken die u zelf kunt uitvoeren om zoveel mogelijk te voorkomen dat diverse soorten ongedierte zich in (of op) uw woning nestelen.

Verschillende soorten ongedierte bestrijden

Onze ongediertebestrijding in Breda en omstreken is zeer uitgebreid. Dit wil zeggen dat we zowel klein ongedierte (houtworm, boktor, zwam en bedwantsen) kunnen bestrijden als groot ongedierte (muizen, ratten, knaagdieren of duiven). Voor elk type ongedierte hebben we een passende behandeling, waarbij we het pand op vakkundige wijze ontoegankelijk maken voor het ongedierte in kwestie. Uiteraard kunnen we daarin meerdere soorten ongedierte tegelijk bestrijden. We zien namelijk vaak dat zodra de (bedrijfs)locatie zich daarvoor leent, meerdere soorten ongedierte tegelijk overlast veroorzaken.

Onze werkwijze

Onze professionele ongediertebestrijding is doelgericht, vakkundig en uiterst effectief. Door onze jarenlange ervaring en kennis van alle benodigde hygiëne-protocollen kunnen we zowel voor bedrijven als particulieren van grote waarde zijn. Of u nu wilt voorkomen dat in uw (bedrijfs)pand ongedierte voor overlast zorg of een acute overlast of plaag wilt verhelpen, bij ons bent u aan het juiste adres.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top