Vennink Bedrijfshygiene Logo

Muizen bestrijden

Neem direct contact op!

Snel muizen bestrijden? Voorkom een plaag en schakel ons direct in

Om muizen effectief te bestrijden in huis of bij bedrijven en instellingen is het belangrijk snel actie te ondernemen. Deze plaagdieren kunnen namelijk veel knaagschade veroorzaken met vaak ernstige gevolgen zoals kapotte electriciteitskabels. Bovendien kunnen muizen eenvoudig ziektes verspreiden. Alle reden dus om snel te handelen als u dit ongedierte ontdekt. Door te kiezen voor een professionele muizenbestrijding kunt u immers een plaag voorkomen. Vennink Bedrijfshygiëne is gespecialiseerd in ongediertebestrijding en staat graag tot uw dienst. Datzelfde geldt voor ongediertepreventie zodat u nooit last meer zult krijgen van deze ongewenste gasten.

Bel: 06 39110075

Professioneel muizen bestrijden bij particulieren en bedrijven

Over het algemeen is het niet moeilijk te herkennen dat u last heeft van muizen. In de meeste gevallen ontdekt u vrijwel direct muizenkeutels. Verder kunt u mogelijk muizenurine ruiken. Deze urine heeft namelijk een vrij scherpe geur. Ontdekt u daarnaast voedselverpakkingen die aangevreten zijn en knaagschade aan uw meubilair of producten? Dan is het zeker dat u met muizen te maken heeft. Zowel bij particulieren als bedrijven kan muizenoverlast voorkomen. Soms met ernstige gevolgen. De muizenverdelger van Vennink Bedrijfshygiëne adviseert u over de beste bestrijdingsmethode en biedt u een snelle en efficiënte aanpak om u van uw muizenprobleem af te helpen.

Muizenbestrijder

Muizensoorten die wettelijk beschermd zijn

In Nederland kunnen verschillende muizensoorten overlast veroorzaken. In de meeste gevallen wordt een beroep gedaan op onze professionele muizenbestrijding bij het bestrijden van de huismuis. Zoals de naam al zegt, komen de huismuizen voor in huizen, bedrijfspanden en andere gebouwen. Deze muizen hebben een licht grijsbruine rug, grote oren en een lange dunne staart. De huismuis mag gedood worden maar de bosmuis en de veldmuis daarentegen zijn wettelijk beschermde knaagdieren. Deze zie je echter zelden tot nooit in woningen of bedrijfspanden. Daarnaast komen ook verschillende soorten spitsmuizen voor. Dit is geen muizensoort maar de spitsmuis behoort tot de insecteneters. Onze expert kan u precies aangeven met welke soort u te maken heeft.

Uitvoering volgens de HACCP- en IPM-normen

Bij Vennink Bedrijfshygiëne weten we als geen ander dat bij het bestrijden van muizen bij zowel particulieren als bedrijven snelheid gewenst is. Een muizenplaag bij horecabedrijven bijvoorbeeld, kan desastreuze gevolgen hebben. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) kan een boete opleggen of erger nog, uw bedrijf sluiten. Daarom voeren we onze werkzaamheden altijd uit volgens de HACCP- en IPM-normen. Datzelfde geldt voor AIB International Food Safety, BRC Food en IFS Food. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een professionele bestrijdingsmethode en preventieve maatregelen met gegarandeerd resultaat. We zijn zelf gevestigd in Dordrecht en staan daardoor voor u klaar in onder andere de volgende plaatsen:

  • Alblasserdam
  • Breda
  • Etten-Leur
  • Lage Zwaluwe
  • Made
  • Oosterhout
  • Papendrecht
  • Prinsenbeek
  • Ridderkerk
  • Zwijndrecht

Aarzel daarom niet en neem vandaag nog contact met ons op als u last heeft van muizen. We zijn dan binnen een mum van tijd bij u ter plaatse en zullen direct een plan van aanpak opmaken.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top