Vennink Bedrijfshygiene Logo

Kakkerlakken bestrijden

Neem direct contact op!

Kakkerlakken bestrijden? Schakel dé professionele expert in

Het op een professionele wijze bestrijden van kakkerlakken kan voor bedrijven en instellingen heel veel ellende voorkomen. De imagoschade die een kakkerlakkenplaag kan veroorzaken kan namelijk desastreuze gevolgen hebben voor het voortbestaan van uw onderneming of instelling. Vennink Bedrijfshygiëne staat daarom graag tot uw dienst voor een professionele kakkerlakkenbestrijding. Overigens werken wij niet alleen voor bedrijven maar kunnen ook particulieren een beroep op onze expertise doen. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op dit gebied helpen we u snel en doeltreffend van dit ongedierte af. Daarbij werken we uiteraard volgens de laatste wet- en regelgeving en voeren we de werkzaamheden uit volgens de laatste HACCP- en IPM-normen. Aarzel dus niet en schakel ons vandaag nog in voor een snel en goed resultaat.

Bel: 06 39110075

Doeltreffend kakkerlakken bestrijden bij bedrijven en particulieren

Snelheid is geboden bij de bestrijding van de kakkerlak. Dat weten we bij Vennink Bedrijfshygiëne als geen ander. Zelf zijn we in Dordrecht gevestigd en daardoor kunnen we erg snel bij u ter plaatse zijn in de omringende plaatsen. Denkt u dan onder andere aan plaatsen zoals:

 • Alblasserdam
 • Papendrecht
 • Ridderkerk
 • Zwijndrecht
Kakkerlakken bestrijding

Uiteraard geldt dit eveneens voor diverse plaatsen in West-Brabant, waaronder in:

 • Breda
 • Etten-Leur
 • Lage Zwaluwe
 • Made
 • Oosterhout
 • Prinsenbeek

Onze professionele kakkerlakkenbestrijding en preventieve maatregelen worden uitgevoerd volgens de HACCP- en IPM-normen. Dat geldt ook voor AIB International Food Safety, BRC Food en IFS Food. Gecombineerd met de expertise van onze experts kunt u zo zorgeloos op onze dienstverlening vertrouwen.

Hoe herkent u een kakkerlakkenplaag?

De Duitse kakkerlak komt in ons land het meeste voor en is geel tot lichtbruin van kleur. Ze vermenigvuldigen zich razendsnel en trekken daarnaast ander ongedierte aan. Het probleem bij deze plaagdieren is dat u niet snel in de gaten heeft dat ze er zijn. Dit komt doordat ze zich overdag schuil houden en pas ’s-nachts actief worden. Manieren om een kakkerlak te herkennen zijn de uitwerpselen en de eitjes. De uitwerpselen lijken op gemalen koffie of inktvlekken. De eitjes worden in pakketjes gelegd en zijn bruin van kleur.

Werkwijze Vennink Bedrijfshygiëne

We komen snel in actie als u ons benadert om kakkerlakken te bestrijden in uw bedrijfspand of woning. Hoewel er verschillende soorten zijn, is onze werkwijze vrijwel altijd dezelfde. Vaak is dit ongedierte op warme en vochtige plekken te vinden. Hier bestrijden we de kakkerlak door middel van een of twee van de volgende methodes:

 • gel
 • spuitmethodische behandeling

Bij gel brengt onze bestrijdingstechnicus kleine geldruppeltjes aan op de plekken waar de kakkerlakken zich schuilhouden. Doordat het ongedierte hiervan eet kan het al na een paar uur doodgaan, maar dit kan ook pas na enkele dagen zijn. Vallen worden door ons ook ingezet, maar dit is uitsluitend ter monitoring om de plaagomvang te bepalen.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top