Vennink Bedrijfshygiene Logo

Boktor bestrijden

Neem direct contact op!

Boktor bestrijden? Laat dit ongedierte professioneel verdelgen

Voor het bestrijden van boktor kunnen particulieren en bedrijven probleemloos vertrouwen op de jarenlange ervaring en expertise van Vennink Bedrijfshygiëne. Ook bij boktorbestrijding komen we altijd snel in actie. Door ons snelle handelen, kan wellicht voorkomen worden dat boktorren uw complete houten balken of vloeren kapot vreten. Onze expert komt daarom zo snel mogelijk bij u langs om de situatie ter plaatse te beoordelen. Er wordt vervolgens een plan van aanpak gemaakt en daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons zodat u ook direct weet wat de kosten zullen zijn. We horen graag wanneer we u van dienst kunnen zijn met onze services.

Bel: 06 39110075

Waarom snel boktor laten bestrijden door een professioneel bedrijf?

Op plaatsen waar veel hout aanwezig is kan boktor voorkomen. Denk dan bijvoorbeeld aan zolders en kelders. Boktorren leggen hun eitjes in het houtwerk en de larven die uit deze eitjes komen boren zich daarna steeds dieper in het hout. Ze maken boorgangen die gevuld zijn met boormeel. Ook wordt er een uitvliegopening geknaagd. Deze zijn ovaalvormig en hebben een gemiddelde lengte van 6 tot 9 millimeter. Hoe langer deze plaagdieren het houtwerk kapot vreten, des te groter de schade zal zijn. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk voor professionele boktorbestrijding te kiezen zodra u merkt dat u last heeft van boktor in uw huis of bedrijf.

Boktor bestrijden

Hoe herkent u de aanwezigheid van boktor?

Wereldwijd bestaan er meer dan 30.000 boktorsoorten en hiervan komen er meer dan 100 verschillende soorten in Nederland voor. Hiervan is er 1 soort die houten constructies en balken behoorlijk kan aantasten en dat is de huisboktor. De huisboktor kan zich heel diep in het hout nestelen waardoor er constructieve schade kan ontstaan en daardoor vaak vervanging van een houten constructie noodzakelijk is.

Vaak merkt u niet eerder dat u last heeft van boktor, maar pas als u schade aan uw houtwerk constateert. In de meeste gevallen ziet u dan boormeel liggen onder of in de buurt van een houten constructie. Als u naar de plek kijkt waar dit boormeel vandaan komt, dan ziet u doorgaans vreemd ogende rimpels en bobbelvorming in het hout. Mocht u daar ook ovaalvormige gaten zien, dan heeft de boktor zich al stevig genesteld in het hout.

Neem vandaag nog contact op

Het is duidelijk dat bij het effectief bestrijden van boktor snelheid en een professionele bestrijding geboden is. Vennink Bedrijfshygiëne helpt u hier graag bij. We zijn zelf in Dordrecht gevestigd en daardoor snel in plaatsen als Alblasserdam, Papendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht. Daarnaast doen ook veel particulieren en bedrijven in Noord-Brabant een beroep op onze professionele services, waaronder in:

  • Breda
  • Etten-Leur
  • Lage Zwaluwe
  • Made
  • Oosterhout
  • Prinsenbeek

Aarzel dus niet als u de aanwezigheid van boktor vermoedt. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en ontvang een vrijblijvend offerte.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top