Vennink Bedrijfshygiene Logo

Bedwantsen bestrijden

Neem direct contact op!

Bedwantsen bestrijden? Kies voor professionele bestrijding

Als u bedwantsen wilt bestrijden in uw huis, hotel of instelling kunt u hiervoor het beste een professionele bestrijder inschakelen. Waarom? Bedwantsen zijn lastig om permanent te bestrijden en ze kunnen in no time uitgroeien tot een enorme plaag. Bovendien kunnen de beten van deze beestjes bijzonder veel lichamelijk ongemak geven. Na een beet krijgt u binnen 3 tot 12 dagen jeuk en deze jeuk wordt veroorzaakt door tal van bultjes die op de huid ontstaan. Alle reden dus om te kiezen voor een professionele bedwantsenbestrijding. Ongeacht de grootte van de plaag; Vennink Bedrijfshygiëne biedt gegarandeerd een snelle en professionele aanpak voor zowel particulieren als bedrijven.

Bel: 06 39110075

Professioneel bedwantsen bestrijden in uw huis, hotel of instelling

Bedwantsen gaan graag op reis. Als u zelf ook veel reist, bestaat altijd de kans dat deze beestjes met u meereizen. Ze komen namelijk veel voor in hotels, op vakantieparken, Airbnb’s en in B&B’s en ze kunnen onopgemerkt in uw koffer kruipen. Eenmaal thuis of in het volgende hotel of vakantieverblijf, kruipen deze beestjes er weer ongemerkt uit. U merkt vaak na enkele weken pas dat u last heeft van bedwantsen door de roodgekleurde bultjes die u krijgt. In tegenstelling tot muggen bijvoorbeeld, slaan bedwantsen vaker per keer toe waardoor u meerdere bultjes zult krijgen. Deze kunnen ongelooflijk veel jeuk en ongemak geven.

Bedwantsen bestrijden

Materiële schade

Naast het lichamelijk ongemak dat u kunt ervaren door bedwantsen, kunt u ook te maken krijgen met materiële schade. Bedwantsen houden zich namelijk niet alleen in het bed schuil, maar ook in vloerbedekking, meubilair, achter de muren of plinten kunnen deze beestjes zich verstoppen. Zelfs in stopcontacten en elektronische apparatuur komen ze voor. In de elektrische apparaten kunnen ze eenvoudig schade veroorzaken en dat kan flink in de papieren lopen. Daar komt voor instellingen, hotels, vakantieparken en andere vakantieverblijven nog imagoschade bij. Het is overbodig te noemen dat een bedwantsenplaag bepaald geen reclame is voor deze bedrijven. Juist daarom is een professionele bedwantsbestrijding zo enorm belangrijk.

Waaraan herkent u een bedwantsenplaag?

Als er rode en jeukende bultjes op uw huid ontstaan, hoeft er zeker nog geen sprake te zijn van een plaag; 1 bedwants geeft zelfs al rode bultjes. De expert van Vennink Bedrijfshygiëne zal u hierover graag adviseren. Er zijn ook andere signalen die erop wijzen dat u last van bedwantsen heeft:

 • Matras met zwarte plekjes
 • Grotere bedwantsen in de matrasnaden
 • Beddengoed met kleine bloedvlekken
 • Larven en vervellingen onder en naast uw bed

Snelle en effectieve bestrijding

Als u contact met ons opneemt om professioneel bedwantsen te verdelgen komen we snel in actie. We beoordelen de situatie en maken op basis hiervan een vrijblijvende offerte zodat u weet wat de kosten zullen zijn. Zelf is Vennink Bedrijfshygiëne gevestigd in Dordrecht. Daardoor kunnen we u onder andere in de volgende plaatsen snel van dienst zijn:

 • Alblasserdam
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Lage Zwaluwe
 • Made
 • Oosterhout
 • Papendrecht
 • Prinsenbeek
 • Ridderkerk
 • Zwijndrecht

Uiteraard geldt dit ook voor alle andere plaatsen. En wat u vertrouwen zal geven; we werken altijd volgens de laatste IPM en HACCP normen.


Wat klanten zeggen.

Nathalie VD
Lees verder
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk met een gevoel voor humor. Zo vat ik Mark in het kort samen. De afgelopen jaren al 3x geweest (mieren-, spinnen en nu wespen-overlast). Hij lost het op en geeft garantie op de klus. Ook werkt hij secuur met bestrijdingsmiddelen en neemt voorzorgsmaatregelen. Dankjewel Mark! Ik vind je top!!!
Diana Oome
Lees verder
Geen plek is te gek voor dit bedrijf!! Behulpzaam en meedenkend, hopelijk is alles weg en anders zal ik zeker hier weer naar toe bellen. Bedankt
Cathelijne Koets
Lees verder
Professioneel en heel prettig in de omgang. Wij hadden een vochtprobleem met de daarbij horende ellende. Goed uitgevoerd, vakkundig en snel. Snel een duidelijke offerte, snel geholpen. Aanrader.
Fred
Sprang Capelle
Lees verder
Zeer prettig zaken doen met Mark Vennink en zeer vakkundig op gebied van houtworm bestrijding.
O
Ridderkerk
Lees verder
Wat een geweldig bedrijf en vriendelijke man! Professioneel naar de situatie gekeken en beoordeeld. Hierna heeft geconstateerd dat er wellicht een enkele muis in het huis is geweest en dat er geen sprake was van muizenplaag. Ik vroeg wat deze afspraak mij kost en het antwoord was: het kost je niets, graag gedaan. Doe wat leuks met je kinderen voor dat geld. Fantastisch toch dat zulke eerlijke bonafide bedrijven nog bestaan die op deze betrouwbare manier hun werk doen?! Hartelijk dank, ik zal jullie overal aanraden.
TP
Geertruidenberg
Lees verder
Contact gehad met Mark over schimmels onder houten vloer die wordt vervangen door beton. Mark kon al vrij snel komen kijken en heeft ons van begin tot eind van duidelijk advies voorzien. Communicatie is erg prettig. We hebben een aantal keer geschoven met de planning en Mark was steeds zeer flexibel. We hebben dit traject van begin tot eind als erg prettig ervaren.
Previous
Next

Domela Nieuwenhuisweg 196

3317 SH Dordrecht

Vennink Bedrijfshygiëne

Ongedierte preventie & bestrijding 

Scroll naar top